Velkommen Til Klinikken på Chr.Havn

Mit navn er Catharine Lone Jansen. 

Jeg er uddannet lægeeksamineret Massør og Zoneterapeut. Derudover er jeg uddannet Akupunktør, Reiki Healer, Japansk Lifting, Claivoyant, samt taget en del kurser i Kranio Sakral Terapi.

Siden 1995 har jeg arbejdet i min egen klinik, samt behandlet ansatte i Miljøstyrelsen i 16 år. Derudover har jeg bla. behandlet i Trafikstyrelsen, Naturstyrelsen, Departementet, samt i Udenrigsministeriet hvor jeg nu har været over 10 år.

Jeg interesserer mig meget for kroppen og sindets velvære, og deltager løbende i supplerende kurser indenfor den alternative verden.

Jeg arbejder med en bred vifte af massage/behandlings former, hvor vi individuelt sammensætter den bedste behandling for dig

Spørgsmål og svar

Vi tilbyder at en fra jeres virksomhed kan komme på KPCH og få en GRATIS behandling, så I kan mærke, hvilken positiv og afslappet virkning massagen har allerede efter 1. behandling. Efter endt behandling gives individuel instruktion i strækøvelser, som er med til at forebygge smerter og skader i muskler og led.

HUSK at firmamassage kan trækkes fra i skat.

​Vi behøver kun et lokale på omkring 4m2, da briks og diverse tilbehør bliver medbragt fra klinikken. Behandlingens varighed er 30 minutter pr. person.

​Hvis dette ikke er muligt tilbyder vi plads på klinikken hvor medarbejderne selv kan komme ind når de har behov for det, og vi laver en samlet faktura der fremsendes månedligt.

Vi giver 10 % rabat til studerende samt pensionister.

Vi modtager Mobile Pay og kontanter.

Du skal senest aflyse din aftale på +45 26 36 00 67 inden kl 08:00 samme dag for at undgå fuld betaling.​

Jeg tilbyder ikke online booking.
Derimod foretrækker jeg at vi får talt sammen om hvilke udfordringer du måtte have, og på hvilken måde vi bedst finder den rette behandling.

Hvad siger klienterne

Her har vi samlet nogle anbefalinger fra klienter. Kontakt os , og lad os sammen finde et forløb til dig .
 • "Er simpelthen den bedste massage ever.."

  "Det er simpelthen den bedste massage ever den jeg fik idag af Catharine. Havde vanvittigt ondt i ryggen og skulder, men efter en times behandling er det blevet markant bedre.
  ​Tusind Tak"
  Via Google
  ​Sus Kehlet
 • "Nærværende og professionel behandling"

  Jeg har igennem årene prøvet mange både behandlerer og behandlingstyper mod gigt i ryggen, men den eneste gang jeg kan sige at have mærket en rigtig forskel i smerter, er efter jeg har været hos Catharine.
  Du får en nærværende og professionel behandling i afslappende omgivelser. Kan varmt anbefales."
  Via Google
  Jesper
 • "Kan kun anbefale dette sted."

  Da jeg både har knoglemarvskræft og et sammenfald i ryggen var jeg som udgangspunkt skeptisk ved at en "fremmed" skulle massere mig.
  Mine forbehold blev gjort til skamme da jeg mødte Catharine.
  Hun har med kompetente og kyndige hænder gjort at jeg har større velvære i kroppen når jeg forlader Klinikken på Chr. Havn."
  Frans Haubro
 • Dejlig behandling
  "Har gået der længe, dejlig behandling"
  ​Jane Holm
TOP