Gravidmassage

Gravidmassage til gavn for dig og dit barn.

Din krop gennemgår store forandringer i graviditeten.
Holdningen ændres og musklerne belastes, og det kan være svært at passe på den i en hektisk hverdag.

Massage kan være med til at afspænde og aflaste ømme og spændte områder i kroppen, såsom bækken og lænde/ryg smerter, iskias, hovedpine, træthed, søvnløshed, lægkramper, væske/hævede ben, fordøjelsesproblemer mm., da massage stimulerer blodgennemstrømningen i muskler og væv, så affaldsstofferne udskilles hurtigere og dit immunforsvar styrkes.

Massage øger dit velvære samtidig med at du får ny energi og langt mere overskud. Derudover reducerer massage stress som også er rigtig godt for dit ufødte barn. Det kræver faktisk sin kvinde at være gravid. Så uanset om du ønsker at forkæle krop og sind, har gener eller vil forberede dig særligt til fødslen, så und dig selv at få massage, mens du venter dig.​

Massage giver en pause i det travle liv og hjælper den gravide til at komme i kontakt med kroppen og ikke mindst med sit barn.

Et forløb af graviditetsmassage kan være med til at gøre kroppen mere klar det det store øjeblik og er med til at skabe en tilstand af afslappet velvære som giver det ekstra overskud en fødsel kræver.​

Graviditetsmassage anbefales fra 12. uge og helt frem til din termin.

Vi har special briks med hul til mave/bryster der under behandlingen giver den bedste komfort, og yder optimal støtte til dig og din baby.

Vores olier er 100 % rene og økologiske samt uden duft.​

Efter behandlingen får du kildevand med økologisk citron som er med til at rense din krop for affaldsstoffer.
Det bidrager til den fuldendte oplevelse.

​Vi har over 20 års erfaring, så du kan trygt lægge dig i vores hænder og nyde behandlingen/massagen.

Ønsker du at vide mere om gravid massage, så kan vi kontaktes på telefon 26 36 00 67 eller skriv til os på e-mail info@kpch.dk.

TOP