Anmeldelser fra vores kunder

Er simpelthen den bedste massage ever

"Det er simpelthen den bedste massage ever den jeg fik idag af Catharine. Havde vanvittigt ondt i ryggen og skulder, men efter en times behandling er det blevet markant bedre.


​Tusind Tak"

​Sus Kehlet

Via Google

Nærværende og professionel behandling

"Jeg har igennem årene prøvet mange både behandlerer og behandlingstyper mod gigt i ryggen, men den eneste gang jeg kan sige at have mærket en rigtig forskel i smerter, er efter jeg har været hos Catharine. Du får en nærværende og professionel behandling i afslappende omgivelser. Kan varmt anbefales."

Jesper 

Via Google

Kan kun anbefale dette sted.

"Da jeg både har knoglemarvskræft og et sammenfald i ryggen var jeg som udgangspunkt skeptisk ved at en "fremmed" skulle massere mig. Mine forbehold blev gjort til skamme da jeg mødte Catharine. Hun har med kompetente og kyndige hænder gjort at jeg har større velvære i kroppen når jeg forlader klinikken på Chr. Havn."

Frans Haubro

Via Google

Dejlig behandling

"Har gået der længe, dejlig behandling"

​Jane Holm

Via Google

Meget nærværende

" Og professionel behandling"

​Torben Erfort Nielsen

Via Google​Torben Bengtsson

Via Google

​Om KPCH

Catharine Lone Jansen

Mit navn er Catharine Lone Jansen, og leder til dagligt KPCH.


Jeg er uddannet lægeeksamineret Massør og Zoneterapeut. Derudover er jeg uddannet Akupunktør, Reiki Healer, Japansk Lifting, Claivoyant, samt taget en del kurser i Kranio Sakral Terapi.

Siden 1995 har jeg arbejdet i min egen klinik, samt behandlet de ansatte i Miljøstyrelsen i 16 år. Derudover har jeg bla. behandlet i Trafikstyrelsen, Naturstyrelsen, Departementet, samt i Udenrigsministeriet hvor jeg nu har været over 10 år.

Interesserer mig meget for kroppen og sindets velvære, og deltager løbende i supplerende kurser indenfor den alternative verden.

Jeg arbejder med en bred vifte af massage/behandlings former, hvor vi individuelt sammensætter den bedste behandling for dig

Spørgsmål og svar

Kan jeg få firma-massage hos KPCH?

Vi tilbyder at en fra jeres virksomhed kan komme på KPCH og få en GRATIS behandling, så I kan mærke, hvilken positiv og afslappet virkning massagen har allerede efter 1. behandling. Efter endt behandling gives individuel instruktion i strækøvelser, som er med til at forebygge smerter og skader i muskler og led.


HUSK at firmamassage kan trækkes fra i skat.

Vi behøver kun et lokale på omkring 4m2, da briks og diverse tilbehør bliver medbragt fra klinikken. Behandlingens varighed er 30 minutter pr. person. 

Hvis dette ikke er muligt tilbyder vi plads på klinikken hvor medarbejderne selv kan komme ind når de har behov for det, og vi laver en samlet faktura der fremsendes månedligt.

Er der rabatter til studerende og pensionerede?

Vi giver 10 % rabat til studerende samt pensionister.

Hvordan kan jeg betale?

Vi modtager Mobile Pay og kontanter.


Hvornår skal jeg senest aflyse min tid?

Du skal senest aflyse din aftale på +45 25555414 inden kl 08:00 samme dag for at undgå fuld betaling.​

Firmaoplysninger

Klinikken på Chr. Havn

CVR: 19478904

Kontakt os

Dronningensgade 6, st. th.
1420 København K

Telefon: 25 55 54 14

E-mail: info@kpch.dk 

​Åbningstider

Mandag

09:00 - 18:00​

Tirsdag​

​12:00 - 19:00

​Onsdag

​09:00 - 18:00

​Torsdag

09:00 - 18:00​

Fredag​

09:00 - 16:00​

Lørdag​

Efter aftale​

Søndag​

​Lukket