Anmeldelser fra vores kunder

Er simpelthen den bedste massage ever

"Det er simpelthen den bedste massage ever den jeg fik idag af Catharine. Havde vanvittigt ondt i ryggen og skulder, men efter en times behandling er det blevet markant bedre.


​Tusind Tak"

​Sus Kehlet

Via Google

Nærværende og professionel behandling

"Jeg har igennem årene prøvet mange både behandlerer og behandlingstyper mod gigt i ryggen, men den eneste gang jeg kan sige at have mærket en rigtig forskel i smerter, er efter jeg har været hos Catharine. Du får en nærværende og professionel behandling i afslappende omgivelser. Kan varmt anbefales."

Jesper 

Via Google

Kan kun anbefale dette sted.

"Da jeg både har knoglemarvskræft og et sammenfald i ryggen var jeg som udgangspunkt skeptisk ved at en "fremmed" skulle massere mig. Mine forbehold blev gjort til skamme da jeg mødte Catharine. Hun har med kompetente og kyndige hænder gjort at jeg har større velvære i kroppen når jeg forlader klinikken på Chr. Havn."

Frans Haubro

Via Google

Dejlig behandling

"Har gået der længe, dejlig behandling"

​Jane Holm

Via Google

Meget nærværende

" Og professionel behandling"

​Torben Erfort Nielsen

Via Google​Torben Bengtsson

Via Google

Reiki healing

Reiki er en enkel og smuk healingsmetode, som gør at du bliver aktiveret både på det fysiske og psykiske plan.

Hos KPCH stiller vi ind på dit energiniveau, og stiller os til rådighed som kanal for REIKI-energien, som går ind og aktiverer de steder i dit liv, som synes blokeret lige nu.

Reiki har en evne til at tilpasse niveauet af energi til hver enkelt af os i forhold til, hvad vi kan “tåle/håndtere” lige nu. Reiki er en håndspålæggelse, som harmoniserer, tilfører energi, opløser blokeringer, lindrer og fjerner smerter og stress. Den skaber ro og harmoni i følelser, og kan ændre negative tanker til positive.

Efter behandlingen får du kildevand med økologisk citron som er med til at rense din krop for affaldsstoffer. Det bidrager til den fuldendte oplevelse.

Reiki understøtter og beriger medicinsk behandling, zoneterapi, akupressur, massage, fysioterapi, kiropraktik og psykoterapi.

Reiki benyttes både forebyggende og i behandling af forskellige lidelser, men erstatter ikke nødvendige lægebesøg.

Firmaoplysninger

Klinikken på Chr. Havn

CVR: 19478904

Kontakt os

Dronningensgade 6, st. th.
1420 København K

Telefon: 25 55 54 14

E-mail: info@kpch.dk 

​Åbningstider

Mandag

09:00 - 18:00​

Tirsdag​

​12:00 - 19:00

​Onsdag

​09:00 - 18:00

​Torsdag

09:00 - 18:00​

Fredag​

09:00 - 16:00​

Lørdag​

Efter aftale​

Søndag​

​Lukket