Japansk facelift

Dette er en fantastisk behandlingsmetode der reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, pose under øjnene mm.

Ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligt, men hævelser og fine linier reduceres, samtidig med at der kommer mere udstråling, farve og glød til ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives.

Udover at det er meget behageligt og afslappende, så kombinerer JAPANSK LIFTING ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage, der tilsammen giver helt unikke resultater.

De teknikker der anvendes er bla. lange dybe stræk i ansigtets muskler og væv, der styrker strømmen af energi gennem meridianerne, ansigtsmuskler og ansigtets nerver, hvorved der sker en afbalancering af ansigtet og hele kroppen, da behandlingen indeholder stimulering af hele 24 akupunkturpunkter som påvirker kroppens energisystem.

Behandlingen øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin.

Efter en kontinuerlig behandling vil JAPANSK LIFTING, som nævnt deducere slap hud og forbedre hudens tekstur.

Jeg har taget uddannelsen som JAPANSK LIFTING terapeut hos Lone Sorensen, Barcelona, som er den dygtigste på dette område. Dette er en garanti for, at du hos mig får en professionel behandling.

Behandling Indeholder: Afrensning, ansigtsakupressur, laser terapi, lifting, ansigts massage samt maske. Derefter serum, dag el. natcreme og øjencreme.

Efter behandlingen får du kildevand med økologisk citron som er med til at rense din krop for affaldsstoffer. Det bidrager til den fuldendte oplevelse.

Ønsker du at vide mere om Japansk facelift, så kan vi kontaktes på telefon 25 55 54 14 eller skriv til os på e-mail info@kpch.dk

Firmaoplysninger

Klinikken på Chr. Havn

CVR: 19478904

Kontakt os

Dronningensgade 6, st. th.
1420 København K

Telefon: 25 55 54 14

E-mail: info@kpch.dk 

​Åbningstider

Mandag

09:00 - 18:00​

Tirsdag​

​12:00 - 19:00

​Onsdag

​09:00 - 18:00

​Torsdag

09:00 - 18:00​

Fredag​

09:00 - 16:00​

Lørdag​

Efter aftale​

Søndag​

​Lukket