Anmeldelser fra vores kunder

Er simpelthen den bedste massage ever

"Det er simpelthen den bedste massage ever den jeg fik idag af Catharine. Havde vanvittigt ondt i ryggen og skulder, men efter en times behandling er det blevet markant bedre.


​Tusind Tak"

​Sus Kehlet

Via Google

Nærværende og professionel behandling

"Jeg har igennem årene prøvet mange både behandlerer og behandlingstyper mod gigt i ryggen, men den eneste gang jeg kan sige at have mærket en rigtig forskel i smerter, er efter jeg har været hos Catharine. Du får en nærværende og professionel behandling i afslappende omgivelser. Kan varmt anbefales."

Jesper 

Via Google

Kan kun anbefale dette sted.

"Da jeg både har knoglemarvskræft og et sammenfald i ryggen var jeg som udgangspunkt skeptisk ved at en "fremmed" skulle massere mig. Mine forbehold blev gjort til skamme da jeg mødte Catharine. Hun har med kompetente og kyndige hænder gjort at jeg har større velvære i kroppen når jeg forlader klinikken på Chr. Havn."

Frans Haubro

Via Google

Dejlig behandling

"Har gået der længe, dejlig behandling"

​Jane Holm

Via Google

Meget nærværende

" Og professionel behandling"

​Torben Erfort Nielsen

Via Google​Torben Bengtsson

Via Google

Japansk facelift

Dette er en fantastisk behandlingsmetode der reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker, pose under øjnene mm.

Ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligt, men hævelser og fine linier reduceres, samtidig med at der kommer mere udstråling, farve og glød til ansigtet, da spændinger i muskler og væv frigives.

Udover at det er meget behageligt og afslappende, så kombinerer JAPANSK LIFTING ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage, der tilsammen giver helt unikke resultater.

De teknikker der anvendes er bla. lange dybe stræk i ansigtets muskler og væv, der styrker strømmen af energi gennem meridianerne, ansigtsmuskler og ansigtets nerver, hvorved der sker en afbalancering af ansigtet og hele kroppen, da behandlingen indeholder stimulering af hele 24 akupunkturpunkter som påvirker kroppens energisystem.

Behandlingen øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin.

Efter en kontinuerlig behandling vil JAPANSK LIFTING, som nævnt deducere slap hud og forbedre hudens tekstur.

Jeg har taget uddannelsen som JAPANSK LIFTING terapeut hos Lone Sorensen, Barcelona, som er den dygtigste på dette område. Dette er en garanti for, at du hos mig får en professionel behandling.

Behandling Indeholder: Afrensning, ansigtsakupressur, laser terapi, lifting, ansigts massage samt maske. Derefter serum, dag el. natcreme og øjencreme.

Efter behandlingen får du kildevand med økologisk citron som er med til at rense din krop for affaldsstoffer. Det bidrager til den fuldendte oplevelse.

Ønsker du at vide mere om Japansk facelift, så kan vi kontaktes på telefon 25 55 54 14 eller skriv til os på e-mail info@kpch.dk

Firmaoplysninger

Klinikken på Chr. Havn

CVR: 19478904

Kontakt os

Dronningensgade 6, st. th.
1420 København K

Telefon: 25 55 54 14

E-mail: info@kpch.dk 

​Åbningstider

Mandag

09:00 - 18:00​

Tirsdag​

​12:00 - 19:00

​Onsdag

​09:00 - 18:00

​Torsdag

09:00 - 18:00​

Fredag​

09:00 - 16:00​

Lørdag​

Efter aftale​

Søndag​

​Lukket