Anmeldelser fra vores kunder

Er simpelthen den bedste massage ever

"Det er simpelthen den bedste massage ever den jeg fik idag af Catharine. Havde vanvittigt ondt i ryggen og skulder, men efter en times behandling er det blevet markant bedre.


​Tusind Tak"

​Sus Kehlet

Via Google

Nærværende og professionel behandling

"Jeg har igennem årene prøvet mange både behandlerer og behandlingstyper mod gigt i ryggen, men den eneste gang jeg kan sige at have mærket en rigtig forskel i smerter, er efter jeg har været hos Catharine. Du får en nærværende og professionel behandling i afslappende omgivelser. Kan varmt anbefales."

Jesper 

Via Google

Kan kun anbefale dette sted.

"Da jeg både har knoglemarvskræft og et sammenfald i ryggen var jeg som udgangspunkt skeptisk ved at en "fremmed" skulle massere mig. Mine forbehold blev gjort til skamme da jeg mødte Catharine. Hun har med kompetente og kyndige hænder gjort at jeg har større velvære i kroppen når jeg forlader klinikken på Chr. Havn."

Frans Haubro

Via Google

Dejlig behandling

"Har gået der længe, dejlig behandling"

​Jane Holm

Via Google

Meget nærværende

" Og professionel behandling"

​Torben Erfort Nielsen

Via Google​Torben Bengtsson

Via Google

Gravid-massage

Gravidmassage til gavn for dig og dit barn.

Din krop gennemgår store forandringer i graviditeten. Holdningen ændres og musklerne belastes, og det kan være svært at passe på den i en hektisk hverdag.

Massage kan være med til at afspænde og aflaste ømme og spændte områder i kroppen, såsom bækken og lænde/ryg smerter, iskias, hovedpine, træthed, søvnløshed, lægkramper, væske/hævede ben, fordøjelsesproblemer mm., da massage stimulerer blodgennemstrømningen i muskler og væv, så affaldsstofferne udskilles hurtigere og dit immunforsvar styrkes.

Massage øger dit velvære samtidig med at du får ny energi og langt mere overskud. Derudover reducerer massage stress som også er rigtig godt for dit ufødte barn. Det kræver faktisk sin kvinde at være gravid. Så uanset om du ønsker at forkæle krop og sind, har gener eller vil forberede dig særligt til fødslen, så und dig selv at få massage, mens du venter dig.

Massage giver en pause i det travle liv og hjælper den gravide til at komme i kontakt med kroppen og ikke mindst med sit barn.

Et forløb af graviditetsmassage kan være med til at gøre kroppen mere klar det det store øjeblik og er med til at skabe en tilstand af afslappet velvære som giver det ekstra overskud en fødsel kræver.

Graviditetsmassage anbefales fra 12. uge og helt frem til din termin.

Vi har special briks med hul til mave/bryster der under behandlingen giver den bedste komfort, og yder optimal støtte til dig og din baby.

Vores olier er 100 % rene og økologiske samt uden duft.

Efter behandlingen får du kildevand med økologisk citron som er med til at rense din krop for affaldsstoffer. Det bidrager til den fuldendte oplevelse.

Vi har over 20 års erfaring, så du kan trygt lægge dig i vores hænder og nyde behandlingen/massagen.

Ønsker du at vide mere om gravid massage, så kan vi kontaktes på telefon 25 55 54 14 eller skriv til os på e-mail info@kpch.dk

Firmaoplysninger

Klinikken på Chr. Havn

CVR: 19478904

Kontakt os

Dronningensgade 6, st. th.
1420 København K

Telefon: 25 55 54 14

E-mail: info@kpch.dk 

​Åbningstider

Mandag

09:00 - 18:00​

Tirsdag​

​12:00 - 19:00

​Onsdag

​09:00 - 18:00

​Torsdag

09:00 - 18:00​

Fredag​

09:00 - 16:00​

Lørdag​

Efter aftale​

Søndag​

​Lukket