Anmeldelser fra vores kunder

Er simpelthen den bedste massage ever

"Det er simpelthen den bedste massage ever den jeg fik idag af Catharine. Havde vanvittigt ondt i ryggen og skulder, men efter en times behandling er det blevet markant bedre.


​Tusind Tak"

​Sus Kehlet

Via Google

Nærværende og professionel behandling

"Jeg har igennem årene prøvet mange både behandlerer og behandlingstyper mod gigt i ryggen, men den eneste gang jeg kan sige at have mærket en rigtig forskel i smerter, er efter jeg har været hos Catharine. Du får en nærværende og professionel behandling i afslappende omgivelser. Kan varmt anbefales."

Jesper 

Via Google

Kan kun anbefale dette sted.

"Da jeg både har knoglemarvskræft og et sammenfald i ryggen var jeg som udgangspunkt skeptisk ved at en "fremmed" skulle massere mig. Mine forbehold blev gjort til skamme da jeg mødte Catharine. Hun har med kompetente og kyndige hænder gjort at jeg har større velvære i kroppen når jeg forlader klinikken på Chr. Havn."

Frans Haubro

Via Google

Dejlig behandling

"Har gået der længe, dejlig behandling"

​Jane Holm

Via Google

Meget nærværende

" Og professionel behandling"

​Torben Erfort Nielsen

Via Google​Torben Bengtsson

Via Google

Detox sugekopbehandling

Når vi danner syre og affaldsstoffer, binder dette sig til bindevævet.

​Ophobningen af affaldsstoffer er årsag til en række problemer som

dårlig blodcirkulation, slapt væv, appelsinhud/ cellulite, ondt i ryggen, tarmproblemer, forstoppelse, hovedpine, træthed, væske i kroppen m.m.


Det kan sidde stort set alle vegne, fordi vi har bindevæv over det hele. Et typisk sted for ophobede affaldsstoffer, især for kvinder, er på sideben, baller, lår og mave samt overarme.


I ansigtet afspejles det som slap, grå livløs og trist hud med tendens til ophobninger omkring øjnene og hagepartiet.
Der er flere årsager til hvorfor syren ikke udskilles fra kroppen, men i stedet aflejres i vævet. Det kan være for syrerig kost, for lidt vand, for lidt motion m.m.


For at mindske disse problemer kan man bearbejde vævet ved hjælp af opstrammende olier og sugekopbehandling

Selve behandlingen:

Behandlingen udføres ved hjælp af en vævsopstrammende olie tilsat æterisk citron- og pebermynteolie som hhv. virker udrensende og som opvarmer- og øger forbrændingen i vævet.


Området der skal behandles mættes først af olie. Sugekopperne sættes på huden og luften suges ud af koppen.

Der arbejdes i opadgående bevægelser mod hjertet.


Hele kroppen og ansigtet behandles med mindre du vælger en delbehandling af de udsatte områder du ønsker behandlet.
Når der arbejdes med sugekopper, skabes der et undertryk i huden og i det underliggende væv.

Blodgennemstrømningen øges væsentligt og syre og ophobede affaldsstoffer bliver transporteret ud af bindevævet og videre ud af kroppen.

Som udgangspunkt er bindevævsmassage med sugekopper smertefrit, men når der er syre bundet til vævet, gør det ondt. Man kan i nogle tilfælde risikere at få blå mærker, hvis det sker er det ganske ufarligt, og de forsvinder hurtigt igen.

Behandlingen egner sig både til kvinder og mænd. Dog skal man som mand være opmærksom på, at for meget kropsbehåring,gør det svært for sugekopperne at holde suget.


Du kan både bruge behandlingen hvis du blot ønsker at få renset ud i kroppen, men også som en direkte målrettet cellulitebehandling.


Da behandlingen er stærkt afgiftende, er det en meget effektiv behandlingsmetode mod appelsinhud/cellulite. Ønsker man at behandle kroppen for cellulite, er det væsentlig også at tænke på din kost og motion samt huske at drikke vand.

Det anbefales, så vidt muligt, at få en behandling hver uge i starten i de første par uger, derefter kan man lade der gå længere tid imellem.

Efter behandlingen får du kildevand med økologisk citron som er med til at rense din krop for affaldsstoffer. Det bidrager til den fuldendte oplevelse.

Firmaoplysninger

Klinikken på Chr. Havn

CVR: 19478904

Kontakt os

Dronningensgade 6, st. th.
1420 København K

Telefon: 25 55 54 14

E-mail: info@kpch.dk 

​Åbningstider

Mandag

09:00 - 18:00​

Tirsdag​

​12:00 - 19:00

​Onsdag

​09:00 - 18:00

​Torsdag

09:00 - 18:00​

Fredag​

09:00 - 16:00​

Lørdag​

Efter aftale​

Søndag​

​Lukket