Login to your Account

Do not have an account yet? Create one

I lost my password. Please email it to me

Looking for something specific?

Om KPCH

KPCH er en centralt placeret klinik, som tilbyder almindelig-, graviditets- og firmamassage til priser, der er til at betale.

Vores lægeeksaminerede massør er klar til at tage sig godt af dig i vores hyggelige omgivelser. Så klik på massage og se mere om vores tilbud, som vi selvfølgelig kan kombinere i et skræddersyet behandlingsforløb for dig.

Vi tilbyder også blandt andet akupunktur/øreakupunktur, reikihealing, kranio sakral terapi og japansk lifting som kan kombineres med en traditionel massage efter behov.

 

Catharine Lone Jansen

Catharine Lone JansenMit navn er Catharine Lone Jansen. Jeg er uddannet lægeeksamineret massør og zoneterapeut og leder til dagligt KPCH. Derudover er jeg uddannet Japansk Lifting og Kranio Sakral terapeut.

Jeg har arbejdet som behandler i min egen klinik siden 1995 og har siden 2001 behandlet de ansatte i Miljøstyrelsen, Udenrigsministeriet, Naturstyrelsen samt andre firmaer. Jeg interesserer mig for kroppen og sindets velvære, og deltager løbende i supplerende kurser indenfor den alternative verden.

Jeg arbejder med en bred vifte af massageformer og alternative behandlingsformer, hvor vi individuelt sammensætter netop den form for behandling du har brug for.

 

Spørgsmål og svar

Kan jeg få firma-massage hos KPCH?

Vi tilbyder at en fra jeres virksomhed kan komme på KPCH og få en gratis behandling, så I kan mærke, hvilken positiv og afslappet virkning massagen har allerede efter 1. behandling. Efter endt behandling gives individuel instruktion i strækøvelser som lindrer og hjælper. Vi behøver kun et lokale på omkring 12-15 m2, da briks og diverse tilbehør bliver medbragt fra klinikken. Behandlingens varighed er 30 minutter pr. person. Hvis dette ikke er muligt tilbyder vi plads på klinikken hvor medarbejderne selv kan komme ind når de har behov for det, og vi laver en samlet faktura der fremsendes månedligt.

Er der rabatter til studerende og pensionerede?

Vi har både rabatter til studerende og pensionerede, ring for mere information!

Kan jeg betale med MobilePay?

Ja, KPCH tager nu også imod betaling med MobilePay på +45 25555414.

Kan jeg betale kontant?

Ja, hos KPCH kan du altid betale kontant.

Hvornår skal jeg senest aflyse min tid?

Du skal senest aflyse din aftale på +45 25555414 inden kl 08:00 samme dag for at undgå fuld betaling.